Betsson E-Sport Bonus
4.8/5

Betsson E-Sport Bonus

Betsson
1000 SEK
Omsättningskrav: 8x
Lägsta odds: 1,50

18+ |Regler och villkor gäller | Endast nya spelare | www.stödlinjen.se

Betsson Esport Recension

Om du är sugen på att spela på en spelsajt som satsat hårt på E-sport kommer du förmodligen älska Betsson! Sajten har funnits med väldigt länge och har skapat sig ett bra rykte, inte bara vad gäller E-sport. Betsson har som tidigare nämnt satsat mycket på att erbjuda en plattform för E-sport. Och de har verkligen lyckats! Skapar du konto genom oss får du ta del av Betsson bonus, som är minst sagt väldigt generös!

Dessutom får du givetvis tillgång till allt som har med E-sport att göra! Vi tänkte redogöra om allt du behöver veta i denna Betsson recension kring E-sport.

Framförallt är det Betsson som syns och är särskilt kopplat till just E-sport. Genom säregna event som lockar kunder har Betsson tagit stora kliv inom e-sporten. Hemsidan är enkelt att använda och du finner det största utbudet på marknaden. Om du gillar att spela på olika typer av E-sport, kan vi verkligen rekommendera Betsson. Framförallt på grund av utbudet.

Betsson Bonus

Att få en bonus när man bettar på E-sport är oftast trevligt. I synnerhet eftersom man slipper riskera sina egna pengar när man lägger ett bet. Oftast handlar det om en insättningsbonus på 100 eller 200%.

Dessutom tillkommer oftast någon form av omsättningskrav och ’lägsta’ odds för att kunna omsätta sina pengar. Detta stämmer även för Betsson. Du finner en generös bonus, med både omsättningskrav och lägsta odds.

Bonusen är inte säregen eller unik på något sätt. Tvärtom, jag skulle säga att bonusen är väldigt vanlig för E-sport. Det rör sig nämligen oftast om dessa typer av bonusar när man spelar om pengar. Oavsett om det är CSGO eller Fotboll.

Utbud

Det viktigaste när man spelar om pengar, det vill säga, använder bettingsidor – är att det finns ett stort utbud av spel. På så sätt försäkrar man sig om att det alltid finns något intressant att spela på. Sidor som har små utbud och dålig variation kring spel får sällan uppmärksamhet.

Detta är kanske varför Betsson är så stor inom just E-sporten. De erbjuder ett massivt utbud av spel och jag har svårt att se att det finns anda sidor som kan konkurrera mot Betsson på den här punkten. Det är framförallt spelutbudet hos Betsson som har gjort att vi har valt att placera spelsidan högt upp på våra listor.

Betalningsmetoder

En annan viktig sak när man använder sig av diverse bettingsidor är att det finns bra och trygga betalningsmetoder. Något man absolut kan säga om Betsson. Du finner alla ’populära’ betalningsmetoder som Trustly, Visa, MasterCard etc. Detta är väldigt viktigt enligt mig.

Eftersom ett stort utbud av diverse betalningsmetoder är en indikator på en välmående spelsajt. Vilket Betsson verkar vara.

Betsson Flashback

Inför varje recension vi gör tittar vi alltid igenom Flashback. På så vis försäkrar vi oss om att vi inte listar diverse bettingsidor som är opålitliga. Eller i vissa fall – bluffar.

På Flashback finner man oftast ärliga omdömen om diverse spelbolag. Allt från casino till just E-sports-betting. Angående just Betsson och Flashback kunde vi inte hitta något extraordinärt.

Det finns diskussioner om Betsson men inte primärt om det som rör E-sport. Vi kunde i alla fall inte hitta några negativa omdömen om Betsson, vilket är det viktigaste.

Detta är en otroligt bra sida för dig som tycker om ett stort utbud av spel! Därför kan vi givetvis rekommendera dig att testa Betsson. Glöm inte att ta en välkomstbonus! Den är väldigt generös!

Betsson E-Sport Bonus Details

Betsson
1000 SEK
Omsättningskrav: 8x
Lägsta odds: 1,50

18+ |Regler och villkor gäller | Endast nya spelare | www.stödlinjen.se
5.0
Pålitlighet
4.0
Spelutbud
5.0
Erbjudanden
5.0
Support
4.8 Betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bettingsidor Online!
© Copyright 2020 CSGO Betting Sites